Amare Trouwringen

Ook in Corona tijd kunt u gezellig trouwringen komen passen gewoon even een afspraak maken tel: 020 369 4050 / 0653 561 562

 


Trouwringen Laren

 

Woont u in Laren en u bent opzoek naar een paar unieke en mooie relatie- of trouwringen? Dan is het meer dan de moeite waard om even 15 minuutjes in de auto te stappen en naar Amsterdam te rijden. Op de Keizersgracht 174 vindt u AMSTERDAM DIAMONDS “vakmensen met een geschiedenis sinds 1888”.
 
Gevestigd in het prachtige, uit de  Jugendstilperiode daterende,  Astoria gebouw, laten wij u   graag ons huismerk ‘Amare’ Trouwringen, met keus uit maarliefst 30 verschillende collecties, zien.
 
Achter Amsterdam Diamonds staat een familienaam die al in 1888 zijn intrede deed in het vak van  diamantbewerkers. Onze ervaring, vakmanschap, expertise en reputatie stellen wij nu in het werk om voor u de allermooiste trouwringen, tegen de beste prijzen te vinden of te maken. Wij staan daarbij niet aan het einde van de leveranciersketen, maar leveren rechtstreeks vanaf de bron en werken voor Amare daarom samen met een van de grootse trouwringfabrikanten van Europa.
 
Toegegeven; Het is niet makkelijk  en voordelig parkeren in Amsterdam. Daarom vergoeden wij bij aankoop van een paar Amare trouwringen uw parkeer- en reiskosten.

 

BEKIJK ONZE COLLECTIE

 


ACTIE: De ringen die u uitgekozen heeft worden door ons GRATIS gegraveerd met naam en datum of andere tekst die u wenst.